Meniu Închide

Echipa noastră

În prezent, echipa noastră este formată din 5 membri, fiecare cu peste 10 ani de experiență atât în domeniul de testări și analize tehnice (ITP), cât și în activitatea de întreținere și reparații autovehicule.

Să ne cunoaștem : Ing. Petruț Gabriel Mihu – ITP(membru fondator), Ec. Elena Carmen Mihu – CONTABILITATE(membru fondator), Ing. Bogdan Valentin Bahnă – ITP ; PIESE AUTO ; GEMETRIE ROȚI, Mec. Nicușor Ghinea – MECANICĂ ; SERVICE AER CONDIȚIONAT/CLIMĂ, Mec. Valentin Neagu – MECANICĂ ; VULCANIZARE.

Împreună încercăm zilnic să va oferim servicii de înalta calitate la prețuri corecte, conform raportului calitate/preț. Tratăm cu atenție și seriozitate, atât pe dumneavoastră că și clienți, cât și autovehiculele pe care le dețineți.

În activitatea noastră suntem transparenți și deschiși, discutând cu clienții noștri pentru a găși soluții optime, rapide si de calitate, încercând să obținem în același timp, prețuri corecte.

Vizitați pagina noastră oficială de Facebook

De ce să ne alegeți?

Pentru că în fiecare zi ne dorim să avem clienți mulțumiți și pentru această, investim, învățăm și tratăm cu maximă seriozitate și cea mai mică lucrare.

Pentru că în toți anii de activitate, am adunat un portofoliu bogat de clienți care ne recomandă, chiar dacă, uneori, poate nu „am mulțumit pe toată lumea”.

Pentru că, reușim să ne respectăm programările în proporție de 90%.

Noi, echipa Auto Gabriel, vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Date de contact individuale

Grafic experiență activitate

ITP AUTO - MOTO 100%
MECANICĂ/DIAGNOZĂ 90%
GEOMETRIE ROȚI - AER CONDIȚIONAT/CLIMĂ 90%
ELECTRICĂ/ELECTRONICĂ/VULCANIZARE 51%

AUTO GABRIEL FOCȘANI

Ing. Petruț Gabriel Mihu

ITP - COORDONATOR

Ing. Bogdan Valentin Bahnă

ITP - GEOMETRIE ROȚI - PIESE AUTO

Mec. Nicușor Ghinea

MECANICĂ - SERVICE AC/CLIMĂ

Mec. Valentin Neagu

MECANICĂ - VULCANIZARE