Meniu Închide

IDENTIFICARE

Primul pas pe care îl facem, este identificarea(se verifică concordanță documente-autovehicul, serii). Ulterior, se trece la introducerea datelor în sistem și se inițiază prima etapă din cadrul verificării tehnice. După, trecem către al doilea pas, pe care l-am numit TESTARE.

TESTARE

Partea de testare se efectuează în funcție de fluxul fiecărei stații ITP. În cazul nostru, se începe cu testarea sistemului de frânare, testarea emisiilor poluante, a sistemul de iluminare și inspecția sistemelor de direcție și suspensie(popular, verificarea jocurilor).

FINALIZARE

După ce s-au efectuat primele două operațiuni, se trece la a treia, pe că am numit-o finalizare. Aici, se reintroduc datele autovehiculului prezentat la ITP, alături de concluziile finale(admis, respins, sau admis cu defecte minore). După introducerea concluziilor, sistemul va genera finalizarea ITP sau, uneori, selectare pentru REINSPECȚIE*.

Noutăți ITP

Autovehiculele care au o vechime de cel putin 12 ani se supun inspectiei tehnice periodice, in fiecare an.

ITP Mopede/Motociclete

Auto Gabriel SRL, efectueaza inspectii tehnice periodice si mopedelor/motocicletelor. In cazul acestora valabilitatea ITP este 2 ani.

Info clienți

Pentru a preveni unele situatii neplacute, va reamintim ca accesul in hala in care se efectueaza verificarile tehnice, este interzis. Va multumim pentru intelegere!

Pentru dumneavoastră

Pentru orice informatie legata de activitatea noasta, ne puteti contacta telefonic, la numerele de telefon afisate, prin e-mail sau prin formularul din sectiunea Contact.

Cat durează efectuarea ITP?

In general, timpul destinat efectuarii verificarii tehnice, este 20 minute, putand totusi sa se prelungeasca cu inca 45 minute, in cazul in care, autovehicului prezentat a fost selectat pentru REINSPECTIE.

Ce inseamnă "reinspecție"?

Reinspectia, inseamna reverificarea autovehiculului prezentat la ITP, de catre personalul abilitat RAR, urmand ca finalizarea inspectiei tehnice sa se faca in functie de concluziile inspectorului/inspectorilor RAR.