Meniu Închide

Stiri auto / Modele de succes

O NOUĂ GENERAȚIE PENTRU AUDI A3 SEDAN (sursa : www.eblogauto.ro)

Noul A3 Sedan aduce multe noutăți și începem cu partea frontală ce vine cu un aspect nou, în evidență ieșind grila Singleframe. Și la faruri s-a umblat, iar acum acestea dispun de tehnologia Matrix LED. In spatele mașinii găsim „umărul Quattro” adică o curbură ce este…… citeste mai mult.

MAZDA 3 CÂȘTIGĂ WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR 2020(www.eblogauto.ro)

Lansată în 2019, Mazda3 a fost primul vehicul care a prezentat cea mai nouă variantă a limbajului de design Kodo – o redare mai matură care vizează mai mult stil prin eleganța și rigoarea esteticii minimaliste inspirate de cele mai pure tradiții ale artei japoneze și frumusețea spațiului dintre …… citeste mai mult.

POVESTEA PEUGEOT LA CAR OF THE YEAR (sursa : www.eblogauto.ro)

Peugeot este un reper important in industria auto din Franța cât și în Europa. Astăzi aflăm povestea producătorului la concursul anual „Car of the Year”, acolo unde de-a lungul istoriei, 6 modele au reușit să obțină titlul. Prima mașină ce a reușit adjudecarea premiului…….. citeste mai mult.

SALONUL AUTO DE LA PARIS A FOST ANULAT(sursa : www.eblogauto.ro)

Epidemia de COVID-19 creează din ce in ce mai multe probleme pentru industria auto. Organizatorii Salonului Auto de la Paris au decis să anuleze evenimentul din acest an. Programat inițial pentru perioada 1-11 octombrie, conducerea a ales să anuleze………… citeste mai mult.

DACIA ȘI FORD VOR RELUA PRODUCȚIA DIN MAI(www.eblogauto.ro)

Vești bune pentru industria auto românească. În ciuda acestei crizei de CoronaVirus, uzinele Dacia și Ford își vor relua activitatea în săptămânile următoare. Cei de la Dacia vor începe producția prin două faze. Prima vizează Uzina Mecanică și Șasiuri ce își va relua activitatea treptat din 21………. citeste mai mult.

„ASALTUL” GOLF: GTI, GTD, GTE (sursa : www.eblogauto.ro)

Volkswagen a prezentat azi trei noi versiuni pentru Golf 8. Acestea sunt GTI, GTD și GTE. Începem cu hot-hatch-ul GTI. Ajuns la cea de-a opta generație, acest „icon” al hot-hatch-urilor vine cu un motor de 2.0 litri ce dezvoltă 245 CP și 370 Nm. Mașina vine din fabrică cu o cutie manuala…….. citeste mai mult.