Meniu Închide

ITP AUTOTURISME-MOTOCICLETE

Din anul 2005 efectuăm inspecții tehnice periodice (ITP) pentru autoturisme și autoutilitare cu masă maximă total autorizată (MTMA) până la 3500 kg și înălțime maximă 2.4 m, inclusiv celor echipate cu instalatie GPL sau GNC dar și pentru mopede și motociclete. În anul 2018 echipamentele de testare au fost înlocuite cu produse noi, verificate metrologic conform legislației din țară noastră, motiv pentru care precizia și acuratețea măsurătorilor sunt garantate.

MECANICĂ – DIAGNOZĂ

Tot din anul 2005 funcționează și atelierul de reparații auto. Și aici s-a investit continuu în echipamente și scule de ultima generație atât pentru siguranță angajaților noștri cât și pentru calitatea lucrărilor efectuate și rapiditatea executării acestora. La fel, echipamentele de diagnoză utilizate beneficiază constant de actualizare, având baza de date la nivelul anului 2019.

GEOMETRIE ROȚI

SIMPESFAIP HPA C200, este echipamentul pe care îl utilizăm pentru verificarea și reglarea geometriei roților la autoturisme și autoutilitare. Tehnologie modernă cu transmisie wireless între capetele de măsură și baza de date pentru autoturisme și autoutilitare, cu peste 20000 de modele incluse. Baza de date este actualizată 2019 iar verificarea metrologică și calibrarea capetelor de măsură se efectuează la fiecare 2 ani.

PIESE AUTO IMPORT

Pentru siguranță și calitatea lucrărilor efectuate montăm doar piese din magazinul propriu, din stoc sau la comandă.

INCĂRCĂRI - SERVICE CLIMĂ

Efectuăm încărcări/verificări instalații de aer condiționat/climă, dar și toate reparațiile necesare pentru bună funcționare a acestora.

VULCANIZARE

Rapid și eficient vă oferim și servicii de vulcanizare pentru autoturisme și autoutilitare cu diametrul maxim al jantei, 20 inch.

CALITATE

Lucrările efectuate și piesele auto pe care le montăm, beneficiază de garanție conform legislației în vigoare pe teritoriul României.

SERIOZITATE

Pentru a micșora timpii de așteptare, lucrăm, în general, atât la ITP cât și în atelierul de reparații, cu programări, pe care, în mare parte, reușim să le respectăm.

PREȚURI CORECTE

Nu avem cele mai mici prețuri, în schimb, ținem foarte mult la păstrarea raportului calitate/preț. Întotdeauna, înainte de începerea lucrărilor, estimăm costurile și discutăm cu dumneavoastră.